Wij importeren van verschillende fabrieken-zie bij achtergrondinformatie. De fabrieken wijken onderling wat af in maatvoering. Het is het meest prettig om het aardewerk vast te houden, onderling te vergelijken en het te voelen. Dat -en omdat ik erg geniet van het klantcontact- is de reden dat we geen echte webshop hebben. Het aardewerk is te koop in onze winkel, ik sta regelmatig op markten en ik kom op afspraak bij u thuis of in uw bedrijf.

 

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.... 

Kop en schotels en bolle mokken hebben we op grote voorraad. Deze kunt u -via het contact formulier bij mij bestellen. U mag mij ook een app sturen naar 06-47950733. Ik reageer binnen een dag.


Op facebook en instagram zet ik zeer regelmatig foto's van onze blije servies. Tenzij anders vermeld zijn de artikelen te koop. Als u interesse heeft stuurt u mij een berichtje en dan stuur ik het u met liefde op. 

 

 

Op voorraad

kop en schotel. Uitermate geschikt voor de horeca of gewoon voor thuis. 14 euro per kop en schotel. Bij een grote bestelling (vanaf 8 stuks) kortingen tot 35%. 

Van deze bolle mokken hebben we een grote voorraad. Ze kosten 9,75 per stuk en de inhoud is 200 ml